Pikavippi 18v

Mielipiteitä herättävät 18 vuotiaiden pikavipit ovat kuitenkin vuodesta toiseen aika suosittuja, ja niille on selvästi tasainen kysyntä joka ei osoita heikentymisen merkkejä. Moni 18 vuotias tarvitsee joskus rahoitusta, sillä mahdollinen aikuistuminen ja omiileen muutto, puhumattakaan auton hankinnasta vaativat nopeasti ja yllättäen paljonkin rahaa hetkessä.

Samaan aikaan kun uusia pikavippejä tulee markkinoille, tulee koko ajan myös uusia aikustuvia asiakkaita. Ja vaikka moni uusista lainaajista on jo paljon yli 18v, niin muodostuu osa näistä kuitenkin aina juuri 18 vuotta täyttävistä uusista asiakkaista, jotka ovat ottamassa ehkä elämänsä ensimmäistä lainaa. Ja useat sivustot kuten pikavippi18vuotiaalle.fi ja vastaavat ovat alkaneet vertailla erikseen juuri pikavippi 18v lainoja.

Pikavippi 18v – Erot ovat merkittävät

Vaikka kaikki lainat olisi viisasta kilpailuttaa ja vertailuttaa ennen niiden ottamista, voi tämä tarve olla jopa ehkä suurin kun kyseessä on pikavippi 18v. Niiden kanssa nimittäin ovat kustannukset ja korot eri lainoittajien välillä ehkä suuremmat kuin missään muissa lainoissa. Eroja tietenkin löytyy, oli kyseessä sitten kulutusluotto tai pikavippi, mutta näissä nuorempien vipeissä hinnat ja varsinkin korko voi vaihdella todella paljon.

Toisaalta nuorten vipeissä harvemmin onneksi lainasummat ovat kauhean suuret, jonka takia kustannuksissa ero ei ehkä lopulta muodosta niin valtavaa eroa. Lisäksi lainasummat ovat monesti pienemmän kuin muissa luotoissa, joka osaltaan auttaa pitämään kustannuksia ja kuluja kurissa. Suuret mutta halvat lainat ovat sitten usein hyvinkin erilaisia, ja niitä ei oikein ole mahdollista saada 18 vuotiaana.

Onneksi edellä mainittujen sivustojen avulla tämä hintojen ja lainojen vertailu käy nykyään 2018 todella nopeasti, ja niiden avulla voikin selvittää jo minuuteissa, mistä se omaan tarpeeseen parhaiten sopiva pikalaina löytyy juuri nyt.

Ole tarkkana lainojen kanssa

Asian kääntöpuolena pikavippi 18v kanssa on kuitenkin se, että niitä ottavilla on tavallista suurempi riski jättää laina maksamatta takaisin. Tämä on suuri ongelma, ja se voi tehdä erityisen vaikeaksi kaiken elämän, mukaan lukien vuokrakämpän saamisen ja auton ostamisen. Tämän takia on erityisen tärkeää, että 18 vuotiaat ovat erityisen tarkkoja näiden lainojen kanssa. Jos edes epäilet hiemankin että sinulle voisi olla vaikeaa saada laina maksettua takaisin, ei sitä kannata ottaa!

Juuri kukaan ei ole katunut lainaa jota ei ole ottanut, varsinkaan pikavippiä. Sen sijaan moni suomalainen on katunut ottamaansa lainaa, ja heitä on varmasti tuhatkertainen määrä edellisiin. Sen takia jos yhtään epäilyttää, älä ota pikavippiä, tai ota ainakin pienempi vippi jos mahdollista. Kannattaakin katsella ihan rauhassa mahdollisia pikavippejä ennen kuin mitään hakee, ja aina pitää maltti lainaamisessa.

Älä ajaudu ongelmiin, vaan käytä päätäsi ennen kuin lainaat.

pikavippi 18v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>